Jennifer Aniston a Adam Sandler znova spolu

pridal NoName 13.6.2019 o 21:55


Na premiére svojho nového filmu.

Jennifer a Adam si spolu už raz zahrali, v roku 2011 v komédii Just Go With It. Teraz sa po rokoch stretnú vo filme Murder Mystery. V ňom si zahrajú manželský pár na výlete v Európe, ktorý sa náhodou zapletie do vraždy milionára. Ako inak, Jennifer a Adam sa stanú hlavnými podozrivými. Toť asi všetko, čo o filme potrebujete na začiatok vedieť, zvyšok už zistíte v kine.

Natáčanie bolo asi pre oboch príjemné, pretože sa k sebe na premiére celkom mali. Ešte jeden spoločný film a Jennifer už bude na úrovni Drew Barrymore, ktorá s Adamom natočila tri filmy: The Wedding Singer, 50 First Dates a naposledy Blended. Ten prvý film sa mi páčil zo všetkých najviac a priznám sa, že kým som ho nevidela, mala som trošičku problém vidieť Adama ako protagonistu v romantickom filme. Ale ako spevák na svadbách si ma úplne získal. Dokonca ani ten účes, čo v ňom mal, ma neodradil, dokonca sa mi páčil asi aj kvôli nemu. No a,  samozrejme, kvôli tej pesničke, čo na konci zaspieva. Veď viete. Ak neviete, napravte to.

Tu trochu odbočím, aby som venovala pár riadkov Adamovi, pretože ho mám veľmi rada. No veď sa len pozrite, ako prišiel oblečený na tú premiéru. Pôsobí na mňa úplne normálne a (aj sa mi bridí použiť tento výraz) necelebritne. Proste tak, že mu sláva nestúpla do hlavy. Mohol by to síce len hrať, ale ja mu tú normálnosť skrátka verím. Taký obyčajný chlapík, ktorý točí filmy, čo ho bavia. Áno, tie filmy zvyknú byť občas trochu prihlúple, a na Oscara asi nikdy nebudú, ale sú to také príjemné oddychovky. A celkom pekné od Adama je, že do filmov zvykne obsadiť svojich kamarátov, takže David Spade, Kevin James a Rob Schneider sa nemusia báť, že budú trieť biedu. Je však jeden kamarát, ktorého by Adam určite rád do svojich filmov obsadil, no už nemôže.

Fanúšikovia relácie Saturday Night Live (SNL) budú asi vedieť, že je reč o komikovi Chrisovi Farleym, ktorý v roku 1997 umrel na predávkovanie kokaínom. Smutné je tiež, že zomrel vo veku len 33 rokov, a presne toľko mal jeho herecký a komediálny vzor John Belushi, taktiež známy z SNL (bol to brat herca Jamesa Belushiho), keď v roku 1982 zomrel na predávkovanie kombináciou heroínu a kokaínu. Johna môžete inak poznať napríklad z filmu The Blues Brothers, kde si zahral s Danom Ackroydom.

Aby sme sa vrátili ku Chrisovi, tak on, Adam, Rob, Chris Rock a David boli nielen kamaráti, ale aj kolegovia v SNL, kde ich prezývali Bad Boys of SNL. A keď Adam v SNL pred pár týždňami hosťoval (ak nepoznáte formát tejto sketch show, každý týždeň je hlavným hosťom nejaká iná celebrita, ktorá sa na ten daný týždeň pridá k stálemu obsadeniu), na záver zaspieval pesničku o Chrisovi, o tom, aký bol super a ako im všetkým chýba. A poviem vám, že ma dojal. Muselo to byť veru silné priateľstvo, keď si takto spomenul aj po vyše dvadsiatich rokoch.

Tak vidíte, že Adam vie ľudí nielen rozosmiať, ale aj rozcítiť. Ja ale dúfam, že v Murder Mystery pôjde skôr o to prvé. A vy ako? Pozriete si to?

 

Keď si odmyslíte fakt, že každý sa obliekol na inú udalosť, sú spolu zlatí

 

Adam a jeho skutočná manželka. Nielen svojich kamarátov, ale aj ju obsadil do niekoľkých filmov

 

Takto vyzerali Jennifer a Adam v roku 2011 vo filme Just Go With It

 

A takto budú vyzerať tento rok v Murder Mystery

 

Z trochu smutnejšieho súdka. Dnes už zosnulý Chris Farley, ďalej Chris Rock, Adam Sandler a David Spade

 

Chris a David boli najlepší kamaráti. Takto vyzerali pri natáčaní filmu Tommy Boy.

 

Chrisovou pravdepodobne najslávnejšou rolou v SNL bol Matt Foley, motivačný speaker, ktorý stále pripomínal, že žije v dodávke dolu pri rieke. Tým chcel motivovať kohokoľvek, komu bola motivačná reč určená, aby nedopadol ako on. Áno, tá slečna vedľa Davida je Christina Applegate, alias Kelly Bundy.

 

Adam vzdáva hold Chrisovi

 

Na záver sa trošku rozveseľme (napríklad tým účesom). Tu je Adam vo filme The Wedding Singer.

 

 

Zdroje: justjared.com,  washingtonpost.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk