Koho zadok?

pridal WonderWoman 15.6.2019 o 18:33


Možností je veľa.

Predmetom dnešnej hádanky je totiž úplne normálny, chirurgicky nezmenený (aspoň dúfam) zadok. Dokonca by som povedala, že patrí k tým krajším a to aj napriek tomu, že nie je dokonale vydrepovaný a pevný. Ako sa hovorí, žena má mať cici aj rici a v tomto prípade má dotyčná oboje.

No a keďže na prvú šupu vieme uhádnuť len tie ohyzdné Kardashianovské zadky, prípadne riť patriacu Blac Chyne, nebudem vás už ďalej napínať a prezradím vám, že tento zadok patrí Nicole Scherzinger. Chúďa, od januára sme o ňu ani nezakopli, tak to musíme napraviť a informovať vás, ako si žije. Momentálne podľa mňa veľmi dobre, keďže dovolenkuje s kamoškami na Capri, kde si včera dopriali výlet loďou. To samozrejme znamená veľa opaľovania, fotenia a plávania, veď čo iné by robili? Nikolka vyzerala byť veľmi spokojná, náš Ignác tiež, keďže je to jeho obľúbený objekt fotenia a ja už len dodám, že Nicole o dva týždne oslávi štyridsiatku. Dosť dobre vyzerá, čo poviete?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk