Komu patrí táto feši ľadvinka?

pridal NoName 15.6.2019 o 8:29


Takto si to štrádovala po meste.

Demi Lovato seká dobrotu. Nemyslím tým, že seká pervitín na tácke. Seká dobrotu naozaj. Po tom, čo ju minulý rok predávkovanú hospitalizovali, sa rozhodla zmeniť svoj životný štýl. Prihlásila sa na odvykaciu hollywoodsku kúru, dala sa trochu dokopy a teraz si užíva život s čistou hlavou.

Zaujímalo by ma, koľko toho musela do seba napakovať keď jej išla karta. Dievča vyzerá, že znesie. Mať kamoša dílera, to už je iný kaliber. Toho mimochodom prednedávnom zatkli za požívanie heroínu, ketamínu a za krádež. Najlepšie platiaci klient Demi, svoju záľubu zavesila na klinec a tak chalanko musel robiť za dvoch. Popritom nejaká krádež kabelky a následný predaj na Ebay a mal zarobené.

Takto naobliekanú Demi odfotil náš Ignác cestou z obednej seansy s kamarátkami. Tipujem, že si do ľadvinky dala zabaliť zbytok polkilového steaku. Zdá sa to len mne, alebo pani na Žemlově nám trochu nakynula? No nevadí, hlavne že je šťastná. Prednedávnom bola pozrieť  LA Pride, kde bola zachytená ako si radostne usrkáva z Red Bullu. Snáď si ho riedila len vodou a nie vodkou. Nižšie pridávam aj fotky, ktoré dokazujú, že všetky ženy vedia byť krásne. Treba mať aspoň 6 cifier na účte a šikovného stylistu. Takže dievča, nikdy nie si škaredá, si len chudobná! ??

 

Demi s ľadvinkou

 

 

Na LA Pride

 

 

Ťažko je ľahko žiť

Zdroj: dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk