Kristen Bell s kolegami

pridal NoName 20.6.2019 o 19:05


Rozprávajú o seriáli The Good Place a lobujú za cenu Emmy.

V Amerike sa bez politiky neobídete, takže ak chcete vyhrať nejakú tú cenu, nerozhoduje len váš herecký výkon, ale aj to, kde a ako veľa o svojej úlohe rozprávate. Herci zo seriálu Good Place sú si toho vedomí, tak prišli na akciu The Good Place: For Your Consideration, aby dokázali, že ceny Emmy sú skutočne hodní. A keď nie oni samotní, tak aspoň seriál ako taký. Nominácie na Emmy sa majú vyhlásiť o necelý mesiac, takže čas na presvedčenie o ich kvalitách sa kráti. Program talk shows v nasledujúcom období je teda jasný. Herci budú každý večer na gauči iného hosťa a budú donekonečna opakovať, ako milujú príbeh, ktorý majú možnosť rozprávať a ako zbožňujú všetkých svojich kolegov. Veď to poznáte. To, ako úspešní v tom presviedčaní budú, sa definitívne odhalí 22-hého septembra na odovzdávaní cien Emmy. Len škoda, že kategória za najlepší herecký výkon v talk shows neexistuje. Aspoň zatiaľ.

Inak to s The Good Place nie je až také zlé, naopak, je to vtipný seriál o posmrtnom živote v utópii. Obsadenie je neopozerané, známejší sú akurát Kristen Bell a Ted Danson. Jameela Jamil, ktorá v seriáli hrá tiež, sa v poslednom čase preslávila najmä tým, že vyhlásila vojnu Kardashiankam a ich kultu dokonalého tela. Obvinila ich z toho, že využívajú pomoc plastických chirurgov, osobných trénerov, osobných kuchárov, tabletiek na chudnutie a všeličoho, k čomu bežný človek nemá prístup a pritom sa tvária, že ich imidž je dosiahnuteľný pre každého. V skratke, podľa Jameely má K klan toxický vplyv na mladé dievčatá, a špeciálne si zgustla na Kim, ktorú považuje za agentku patriarchátu, nalievajúcu do sveta nenávisť. Samozrejme, Kardashianky hneď reagovali, že vraj Jameela je veľká negativistka a ich fanúšikovia s nimi určite nemajú problém a bla bla bla. Nebudem to tu všetko vypisovať, proste kamarátky z nich nebudú.

Jameelina snaha prinútiť ľudí, aby sa mali radi takí, akí sú, je síce pekná, ale ona sama je trošku otravná. Byť jej kamoška, stopercentne sa nemôžete ani len občas posťažovať na veľkosť svojich stehien, lebo zareaguje polhodinovou motivačnou rečou o tom, že ste nádherná a dokonalá bohyňa a nepotrebujete na sebe meniť ani ň. Okrem iného tvrdí, že ľudia, ktorí upravujú svoje fotky vo Photoshope, páchajú nechutný zločin, a upravovanie fotografií by podľa nej nemalo byť legálne, lebo že vraj je to antifeministické a diskriminuje to tučných ľudí (a ak to robíte, ste agent patriarchátu! Okej, toto som si primyslela, ale Jameela by iste nenamietala). Jeeežiš, Jameela, no tak. Chápeme, o čo ti ide, ale treba nájsť nejaký balans. Toto je už príliš.

Ale Jameela si to asi pomaly uvedomuje, pretože politicky korektná doba ju dostihla. Nechala sa totiž počuť, že ak si niekto zmení oči, vlasy (áno, aj vlasy, nie, ani ja nechápem), farbu pleti a celkovo telo, tak je to výsledok hlbokej nenávisti k sebe samému. Myslite na to, keď pôjdete nabudúce ku kaderníčke. Lenže meela Jameela sa prerátala, pretože zabudla na trans ľudí. Tí menia svoje telo, pretože musia, pretože cítia, že je to tak správne, pretože…doplňte si tam, čo chcete, ale Jameela by tým pádom tvrdila, že všetci trans ľudia sa vlastne nenávidia. A to by jednoducho nešlo. Po takomto vyhlásení na margo LGBT komunity sa už môžete s kariérou úplne rozlúčiť. Takže Jameela bola nútená uznať chybu a priznať, že sa ešte stále učí. Mohla by sa naučiť nájsť tú rozumnú mieru medzi kritizovaním Kardashianovie rodiny (pretože takých kritikov treba) a totálnym dogmatizmom.

Ak vás zaujíma viac seriál The Good Place ako Jameela samotná, na For Your Consideration akcii sa oznámilo, že štvrtá séria bude posledná, a vraj taký bol plán od samého začiatku. Aspoň vedia, že to treba ukončiť v najlepšom. Iné seriály by sa mohli inšpirovať (dívam sa na teba, Grey’s Anatomy).

 

Kristen Bell. Obdivujem ľudí, ktorí vedia nosiť bielu bez toho, aby sa hneď niečím zakvackali.

 

Kristen a Ted Danson

 

Takto vyzeral Ted v seriáli Cheers. Okrem farby vlasov sa ani veľmi nezmenil…

 

Jameela, úhlavná nepriateľka Kardashian klanu.

 

Jameela sa vytešuje. Asi už zakázali Photoshop.

 

Zdroje: gaystarnews.com, buzzfeed.com, emmys.com, justjared.com, buzzfeed.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk