Mark Hamill chce hviezdu pre Carrie Fisher

pridal NoName 21.6.2019 o 19:51


Čo s tým má Donald Trump?

Táto pikoška bude vlastne mojím coming outom, pretože sa vám chcem zdôveriť s vecou, ktorá ma už dlhé roky trápi a mučí.

Milujem Star Wars, svetelné meče, Kylo Rena a všetko, čo sa týka tohto filmového univerza!

V slušnej spoločnosti to veľmi nespomínam, ale ja viem, že vy nie ste slušná spoločnosť a určite ma pochopíte.

Princezná Leia, aka Carrie Fisher, umrela v roku 2016 na masívny infarkt a zanechala všetkých geekov sveta v slzách. Carrie bola poriadna búrliváčka, ktorá si nikdy nekládla servítky pred ústa. Trpela bipolárnou poruchou a svoje stavy miernila drogami, vďaka ktorým sa podľa svojich vlastných slov cítila „normálna“. Umrela náhle a napriek neodškriepiteľnému prínosu pre svetovú kinematografiu, nikdy nezískala svoju hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy.

Hviezdu naopak, celkom nepochopiteľne, získal Donald Trump. Po Ronaldovi Reaganovi sa stal len druhým americkým prezidentom, ktorému sa to podarilo. Hviezdu dostal v roku 2007 za reality show Apprentice, v ktorej vyberal tých najschopnejších biznismanov. Pozrela som si pár minút tohto televízneho klenotu a pýtam sa, kto mi vráti späť ten čas? Úplne chápem, že ľudí štve, že sa Donaldovi dostalo takejto cti. Akoby sme Kvete udelili pamätnú tabuľu v Trenčianskych Tepliciach za to, že moderovala Farmu.

Trumpova hviezda sa po jeho zvolení za prezidenta stala obľúbeným terčom vandalov. Dokonca aj miestne úrady sa postavili proti Trumpovej hviezde, keďže ich otravovalo neustále odstraňovanie škôd. Zástupcovia štvrte West Hollywood napokon odsúhlasili jej odstránenie.

Tu sa nám do príbehu dostáva Mark Hamill, ktorý v Star Wars stvárnil Luka Skywalkera a s Carrie Fisher ho spájalo dlhoročné priateľstvo. Na svoj Twitter napísal:

„Len ju odstráňte! Ja presne viem, kto by ju mal dostať namiesto neho. #HviezdaPreCarrie“

To však, bohužiaľ, nie je možné, pretože keď raz dostanete hviezdu na Chodníku slávy, nik vám ju nemôže zobrať. Tú svoju majú napríklad aj Kevin Spacey alebo Bill Cosby, ktorí boli neskôr obvinení zo sexuálneho obťažovanie. Trumpovi teda hviezda ostane a vandali si ju budú môcť vychutnávať naďalej. Prvýkrát ju zničil istý politický aktivista, ktorý okolo nej postavil múr ako metaforu Trumpovej protiimigračnej politiky.

A čo Carrie? Ja som presvedčená, že ju nikdy netrápilo, že tú hviezdu nemá, napriek tomu, že by jej ju Mark a jej fanúšikovia určite dopriali. Po smrti sa však hviezdy na Chodníku slávy udeľujú dosť zložito. Je to možné, až po piatich rokoch od smrti a je potrebné oficiálne povolenie od pozostalých. Dúfajme, že napokon sa hviezdna princezná svojej hviezdy dočká.

 

Môžem ja vašu hviezdu… veď viete čo!

 

Filmoví súrodenci, Mark Hamill a Carrie Fisher

 

Mladí a krásni. S Harrisonom Fordom vraj mala počas nakrúcania starej trilógie aféru

 

Doba predbotoxová

 

Donald v reality show Apprentice

 

Zdroje: justjared.com,   theguardian.com,  wikipedia.org







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk