Osamelý Keanu

pridal Lilinka 22.6.2019 o 13:15


Potrebuje spoločnosť. Kto sa hlási?

Takže takto. Už od dôb minulých, keď bohovia boli krutí a malicherní a zoslali na zem Keanu Reevesa, ktorý je stále sám, od čias, keď si Neo vyberal medzi viagrou a ibalginom, od čias, kedy registrujem Keanu Reevesa, čakám na vyjadrenie, že potrebuje ženu. Poviem vám, dlho som čakala. Dokonca aj môj partner vie, že akokoľvek ho milujem, ak sa pri dverách objaví Keanu, buď sa zmieri s polygamiou a budeme všetci traja žiť šťastne až do smrti na gauči nášho bytu a žrať čipsy pri pozeraní seriálov, alebo bude musieť ísť.

Čo teda Keanu v interview pre Jakarta Post povedal, keď sa ho reportér spýtal, čo pre neho znamená láska ?

„Myslíte romantickú lásku? Viete, som osamelý chlapík. Nemám v živote nikoho. Ale ak sa to stane, budem tú osobu rešpektovať a milovať. Dúfajme, že sa to stane aj mne.“

Ako som z internetov vyzistila, nie som jediná, ktorá k tomuto charizmatickému fešimu prechováva city. Internety vybuchli a ľudia sa začali hlásiť o miesto v jeho živote. Dokonca aj páry nemajú s Keanum problém.

Dokonca sa k nemu prihlásil aj Marvel, ktorý by s ním rád spolupracoval a vysvitlo, že sa o to pokúša už roky, takmer pri každom filme, ktorý robil. To sú mi veci. Natíska sa otázka, budem si letenku do Ameriky platiť sama, alebo sa na ňu poskladáme viacerí, milí pikoškári?

Veď kto by sa nechcel túliť s „chladným vánkom nad horami“ – to totiž v havajčine znamená meno Keanu.

smutný Chladný vánok nad horami

naoko veselý Chladný vánok nad horami

čistá pravda, nič viac len pravda

neznáme dobrovoĺníčky ponúkajúce či už seba, alebo aj svojich manželov

moje pocity

Zdroje: Dailymail,  Thejakartapost, Boredpanda, EW, Emefka.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk