Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive

pridal NoName 25.6.2019 o 17:01


Áno, áno. Viem, že to je názov filmu Toma Cruisea a Cameron Diaz. Ale toto bolo to prvé čo mi napadlo pri dvojici – Ashton Kutcher a Mila Kunis.

Tento pár mám rada už naozaj dlho. Od čias, keď len 14-ročná Mila natočila svoju prvú klapku s priateľom, vtedy 19-ročným Ashtonom v seriáli Tie roky sedemdesiate. Časy Jackie a Kelsa sú žiaľ dávno preč, no keď si spomeniem na úvodnú znelku, neviem ju dať preč. A…už je to tu zas!

K veci. Mila Kunis a Ashton Kutcher sú spolu od roku 2012. Od 2015 sú manželia a majú spolu dve deti s krásnymi menami Wyatt Isabelle a Dimitri Portwood. Kam na tie mená chodia, nevedno. Tak sa zdá, že trvanie ich vzťahu je nad rámec chápania bežného Američana, takže sa aj oni častokrát stávajú terčom špekulatívnych klebiet o ich rozchode. Mila a Ashton sa k týmto špekuláciám zvyčajne nevyjadrujú. Avšak keď prišiel bulvárny plátok In Touch Weekly so šokujúcou informáciou na titulnej strane s nadpisom “Je koniec”, rozhodli sa predsa len porušiť svoje pravidlo.

Na Instagrame uverejnili vtipné video, kde sedia v aute a Mila ukazuje Ashtonovi titulnú stranu spomínaného časopisu prostredníctvom svojho mobilu.

Ashton: “Baby, čo sa stalo? Čo sa deje?”

Mila: “Medzi nami je koniec.”

Ashton: “Medzi nami je koniec? Oh, Bože, čo budeme robiť?”

Mila: “Dusíš ma.”

Ashton: “Ja ťa dusím? Bol som taký panovačný?”

Mila: “A taktiež, zobrala som si deti.”

Ashton: “Zobrala si si deti? Nedostanem už viac deti?”

Video má cez 3, 7 milióna pozretí a bol pridaný s popisom: “Hádam je koniec @intouchweekly, zabav sa pri predaji časopisu tento týždeň. Možno budúci týždeň bude mať moja žena dvojičky. Po tretíkrát. Veď kto to počíta.”

Je fajn, že to berú s humorom, i keď takými neprajnými informáciámi musia byť zahltení. Pasujú mi k sebe a dúfam, že im to vydrží ešte veľmi dlho. Ale ten fúzky si prosím Ashton ohoľ. Ble! Alebo sa pripravuješ na rolu pornoherca zo 70tych rokov?

 

 


 

No nie je to chutný párik?

 

V máji sa takto ruka v ruke prechádzali po LA.

 

S inou bulvárnou titulkou o „podvádzaní, klamstvách, tajomstvách“

 

Mila s detičkami

 

Jackie a Kelso

Zdroj: harpersbazaar.com, thesun.co.uk, instagram.com, people.com, starmagazine.com, closerweekly.com, youtube.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk