Podvedená Pamela

pridal WonderWoman 26.6.2019 o 4:39


Má zlomené srdce.

Ale tak… čo čakala od futbalistu? Pamela Anderson a francúzsky futbalista Adil Rami sa dali dokopy pred dvoma rokmi. Adil bola vraj do Pamely zamilovaný ešte od čias Baywatchu, no táto zamilovanosť ho evidentne rýchlo prešla, keď ju začal podvádzať. Žeby zistil, že v 33 rokoch nechce ženu po päťdesiatke, hoci je to niekdajšia hollywoodska sexbomba?

Pamela včera obozámila svoj Instagram s tým, že Adil ju podvádzal, viedol dvojitý život a je to klamárske monštrum. Áno, ženy po menopauze vedia byť slovne veľmi kruté. Obvinený Adil však tvrdí, že to nie je pravda a že on len udržiava priateľský vzťah s matkou svojich dvojičiek, ktorou je Sidonie Biémont. To by bol dosť paradox, lebo minulý rok sa Pamela s Adilom rozišla, údajne kvôli tomu, že kvôli nej netrávil dosť času so svojimi deťmi a tak mu šla z cesty. Dlho to však nevydržala a vrátila sa k nemu a to aj napriek tomu, že tvrdila, že ich vzťah určite nebude trvať večne (ale nehovor, Pam). Teraz je však zdrvená a nechápe, ako mohla byť tak slepá a uveriť tej obrovskej dvojročnej lži. Čo myslíte, kde bude pravda?

 

 



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk