Leo to schytal.

pridal NoName 27.6.2019 o 8:03


Volejbalkou medzi oči.

Táto pikoška je pre všetkých, ktorí boli na telesnej vždy poslední. Pre tých, ktorí nedokázali vyliezť na tyč. Pre tých, ktorých si nikdy nechcel nikto vybrať do svojho volejbalového tímu. Táto pikoška je pre všetky drevá sveta.

Mám pre vás správu, ktorá vám vleje do žíl trošku sebavedomia. Aj Leonardo DiCaprio je tak trošku drevo. Som presvedčená, že má skvelú fyzickú formu a pravdepodobne vie hrať volejbal lepšie než väčšina bežnej populácie (ja by som si ho do svojho tímu určite vybrala!). Aj majster tesár sa však niekedy utne, dostane ranu medzi oči a robí popri tom celkom zbytočný bager.

Venujme teraz chvíľku ticha Leovej stratenej dôstojnosti…

Náš Ignác Leonarda odfotil v tejto nelichotivej póze na pláži v Malibu. Spoločnosť mu robili jeho celebritní kamoši Robin Thicke a jeho snúbenica April Love Geary. Na ihrisku sa objavili aj nejakí neznámi polonahí chlapíci. Pokukajte, poslintajte a nezabudnite dodržiavať pitný režim.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leova fotka mi pripomenula bazénovú scénu z Fotr je lotr. To bola šupa!

Zdroj: justjared.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk