Idris Elba na na obálke Vanity Fair

pridal NoName 28.6.2019 o 21:57


V rozhovore hovorí aj o Jamesovi Bondovi.

Charizmatický britský herec Idris Elba sa objaví na titulke augustového vydania Vanity Fair. Okrem  svojho zádumčivého výrazu na fotkách ponúka Idris  aj celkom zaujímavé interview. Z jeho odpovedí je cítiť, že je to múdry chlap, a na takých mám ja slabosť.

Idris sa stal v našich končinách známy vďaka kriminálnemu seriálu Luther, ktorý má už 5. sérií. (Ale len 20 dielov, to mám na britských seriáloch rada!) Postupne prenikol aj do Hollywoodu, v marvelovskom vesmíre stvárňuje Heimdalla, ktorý otvára brány medzi svetmi. Okrem toho bol v roku 2018 zvolený za najsexi muža sveta. Po Denzelovi Washingtonovi je len druhým černochom, ktorému sa to podarilo. Nedávno sa tretíkrát oženil, za manželku si zobral modelku Sabrinu Dhowre.

O 46-ročnom Idrisovi sa dlho špekuluje, že by mohol prebrať štafetu po Danielovi Craigovi a stať sa novým Bondom. V rozhovore pre Vanity Fair hovorí:

„Keby sa ma niekto spýtal, či chcem byť Bondom, poviem: Jasné, to znie zaujímavo! Ale nechcem byť len tým čiernym Bondom. Mimochodom, hovoríme tu o špiónovi. Keď to rozmeníte na drobné, čím menej nápadný je, tým lepšie. Jednoducho vás to zarmúti, keď ľudia už len z princípu hovoria: Nie, on nemôže byť Bond. A ukázalo sa, že jediný problém je farba mojej pleti. Keby som tú úlohu napokon získal a ono by to fungovalo alebo možno aj nefungovalo, bude to kvôli mojej pleti? To ma stavia do zložitej pozície a to skutočne nechcem.“

O ďalšom Bondovi zatiaľ nebolo rozhodnuté. Mne by Idris ako Bond neprekážal. Je Brit, má neskutočnú charizmu a je veľmi dobrý herec. Na Bonda snáď až pridobrý.

V rozhovore tiež hovorí, že celebrity 21. storočia to majú ťažké, pretože musia byť v neustálom kontakte so svojimi fanúšikmi v médiách a na sociálnych sieťach.

„Daniel Day-Lewis je neskutočný herec, ale nerád vystupuje na verejnosti a ani nemusí. Ja to nedokážem. Ale chcel by som. Chcel by som sa ukryť a nikto by ma nikdy nevidel a nemusel by som dávať rozhovory a napriek tomu by som mal takú kariéru ako on. Keď sa šplháte rebríčkom, ľudia od vás očakávajú stále viac followerov a stávate sa marketingovým motorom. Keď sa odfotíte alebo odfotíte svoj dom, viete, že ľudia si to budú zoomovať a zisťovať, čo je za vami. Jednoducho na tieto veci musíte myslieť omnoho viac ako predchádzajúce generácie.“

Momentálne Idris pracuje na muzikáli Cats, v ktorom stvárni postavu Macavity. V auguste bude mať premiéru film Rýchlo a zbesilo: Hobbs & Shaw, v ktorom Elba všetkým ukáže, ako rýchlo dokáže točiť volantom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroje: vanityfair.com, justjared.com, csfd.cz







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk