Fešák z telenovely na piatok!

pridal NoName 28.6.2019 o 18:19


Hľadala som na pikoškách či sme o ňom niekedy písali a nikde nič. Tak to poďme napraviť. Toto je Justin Baldoni.

Píšem fešák z telenovely. Nie je to však celkom pravda. 35-ročný herec Justin Baldoni je známy hlavne vďaka svojej role Rafaela Solana zo seriálu Jane the Virgin. Seriál z produkcie americkej televíznej stanice CW sa vysiela od roku 2014 a aktuálne vrcholí jeho finálna piata séria. Príbeh začína klasickým telenovelovským spôsobom, kedy je mladé chudobné latino dievča omylom oplodnené spermiami bohatého vlastníka hotela Rafaela. Rafael je samozrejme ženatý s blond mrchou Petrou, ktorá akože pochádza z Čiech, takže v seriáli párkrát začujeme aj češtinu.

Osobne seriál sledujem od jeho začiatkov a hoci si chvíľu musíte zvyknúť na štýl americkej verzie mexickej telenovely, jednoznačne stojí za to. Široký úsmev Justina Baldoniho vás bude prenasledovať ešte veľmi dlho a nechcem byť zlá, ale občas sa budete čudovať ako môže byť Gina Rodriguez v niektorých záberoch tak trochu škaredá. Chémia medzi nimi však funguje. Rozprávač príbehu je však veľmi trefný a určite si zamilujete hviezdu telenoviel s hviezdnym menom Rogelio De La Vega!

Poďme späť k Justinovi. Narodil sa v Los Angeles, kde dodnes žije so svojou manželkou a dvoma deťmi. Okrem hrania, stojí za úspešným dokumentárnym seriálom My Last Days, ktorý má na konte pár cien. Tento rok dokonca debutoval ako režisér filmu Five Feet Apart, ktorý tak trochu pripomína úspešný film Na vine sú hviezdy. Taktiež stojí za projektom Man Enough, kde v rozhovoroch preberá témy ako otcovstvo či mužskosť. A v neposlednom rade je spoluzakladateľ neziskovej organizácie The Wayfarer Foundation, ktorá napríklad pomáha bezdomovcom v Los Angeles.

Toľko k nudným faktom, poďme sa trošku teraz pokochať na tohto chutného herca.

 

Justin je vyznávačom bahaizmu. Nech už to znamená čokoľvek…

 

Trošku bez trička

 

Tu vidno talianske korene, nie latino!

 

Keď vonku je tááák teplo…

 

So seriálovou mrchou Petrou a Jane.

 

Ten široký úsmev…

 

Rogelio De La Vega!

 

Zdroj: imdb.com, en.wikipedia.org, yousense.info, youtube.com, elitedaily.com, pinterest.com.mx

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk