Venom sa vracia

pridal WonderWoman 29.6.2019 o 19:29


Opäť v podaní Toma Hardyho.

Toma sme tu dlho nemali, najvyšší čas to napraviť. Verím, že tu má stále svoju fanúšikovskú základňu, ktorej predsedám a ktorá sa môže rozrásť o ďalšie členky (prípadne členov, my tu nie sme žiadni homofóbovia).

Ak teda patríte k tým, ktorých vždy poteší pohľad na tohto chlapa, tak si onedlho znovu prídete na svoje. Pred pár dňami sa totiž oficiálne potvrdilo, že sa chystá pokračovanie filmu Venom a že Tom si opäť zahrá postavu Eddieho Brocka. Nám, ktorí sme tento film videli (nič moc, ale tak čo si pre Toma nepozriem), bolo po poslednej scéne jasné, že bude pokračovanie. Ofiko potvrdenie však vždy poteší a podľa slov producentky Amy Pascal si do tejto role nevie predstaviť nikoho iného. Zatiaľ nie je známy žiaden dátum, ale predpokladám, že do dvoch rokov bude film určite na svete. A dva roky ubehnú ako voda. Dovtedy aspoň zopár čiernobielych fotiek nášho ľúbezného Hardynka.

 

Nové pozadie do telefónu?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk