Ktorá celebritka sa nám takto šikovne zamaskovala?

pridal NoName 30.6.2019 o 21:33


Ja by som to neuhádla.

V piatok sa po uliciach v Beverly Hills takto na tajnáša prechádzala Katy Perry. Sluchátka na ušiach, okuliare cez pol tváre, šiltovka a ešte aj kapucňa. Tomuto hovorím turboinkognito. Ani sa jej nečudujem, aj ja sa občas snažím neexistovať. Mne sa to na ale rozdiel od Katky darí.  Náš Ignác prešiel super špeciálnym paparazzi školením, zameraným na rozpoznávanie celebrít. Týmto ho chválime a má od nás veľké uznanie.

Nesedí mi tu ale jedna vec. Keď si niekto na seba navlečie teplákovú súpravu, čapicu a ešte aj kapucňu, ako si môže dať šľapky. To má byť akože komínový efekt ventilácie či čo? Nohy ľadové a pazuchy spotené? Som zmätená. Podľa počasia by malo byť v Beverly Hills okolo 25 stupňov a viac. Ja by som sa asi uvarila. Či je Katka paranoidná a bojí sa, že by sme ju spoznali podľa znamienka na predlaktí?  Ťažko povedať. Rozhodne by som ale k tejto oku nie lahodiacej kombinácií oblečenia nenosila koženú birkinku. Tá mi tam nesedí snáď ešte viac ako tie hnusné šľapky.

 

Turbo inkognito Katka.

 

 

 

Aby som ale Katke nekrivdila za oblečenie, chválim ju za to, že si v poslednej dobe buduje priateľské vzťahy. Po zmierení s Taylor Swift, sa takto pekne nechala zvečniť s Mirandou Kerr (Orlandovou ex) na promo akcii ku kozmetike Kora. Fotku zverejnila Miranda a Katka ju zazdieľala. No nie je to milé? Ešte sú aj krásne farebne zladené s pozadím.

 

Kate s Orlandom Bloomom

Zdroje: dailymail.co.uk, instagram.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk