A bola svadba

pridal WonderWoman 2.5.2019 o 21:07


Vo Vegas.

Áno, je to tak. Sophie Turner a Joe Jonas už sú svoji. Napriek tomu, že Joe nedávno v show Jamesa Cordena avizoval, že so Sophie chystajú letnú svadbu, vzali sa skôr a nečakali do leta. A dokonca vymenili tradičnú veľkú svadbu za komorný obrad v Las Vegas.

Najprv som zostala nemilo prekvapená, ale keď som si pozrela video zo včerajšieho obradu, ktoré na svoj Instagram zavesil hudobník Diplo, pochopila som, že títo dvaja blázni sa fakt našli a fakt sa ľúbia. Oddával ich sám veľký (akože) Elvis Presley, vymenili si cukríkové prstene a pri čítaní manželských sľubov poďakovali za to, že im Boh dal jeden druhého. Sophie stihla pred obradom zavolať svojej mame a oznámiť jej, že sa ide vydať vo Vegas a Joe mal po boku svojich dvoch verných bratov – Nicka a Kevina. Svadba ich vyšla 600 dolárov a ich podľa blízkeho zdroja čaká ešte jeden obrad s celou rodinou vo Francúzsku, tento si určite budú pamätať až do smrti. Gratulujeme, novomanželia!

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk