Dieťa číslo dva a tri

pridal Lilinka 3.5.2019 o 16:13


Blake Lively a Keira Knightley sú v radostnom očakávaní.

Hotový babyboom. Nie jedna celebrita, ale rovno dve, sú v radostnom očakávaní. Prvou šťastnou budúcou mamičkou bude Keira Knightley, ktorá čaká dieťa číslo dva so svojím manželom Jamesom Rightonom. Spolu majú už takmer štvorročnú dcéru Edie. Svoje tehotenské brucho predviedla v Paríži na Chanel J12 Cocktail Party. Mala na sebe slušivé tehotenské šaty a široký úsmev. James sa až tak nadšene netváril, ale to bol možno jeho drsný ochranársky pohľad.

Mamou sa stane aj sexica Blake Lively, ktorá má už dve krásne deti, víťazov genetickej lotérie, so svojím manželom Ryanom Reynoldsom. Majú spolu dve dcéry, štvorročnú James, ktorá sa volá rovnako ako manžel Keiry a dvojročnú Inez. Na ceste je teda dieťa číslo tri. Blake predviedla tehotenské brucho na premiére filmu Detektív Pikaču v New Yorku (momentálne robím facepalm) a zladila sa s huňatým pokémonom žltými tehotenskými šatami.

Ako tak pozerám na vek detí Blake a Keiry, ich deti by sa spolu pokojne mohli hrávať. Obom to náramne pristalo a my gratulujeme.

Blake s manželom Ryanom

Keira s manželom Jamesom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk