Čo nového u Kardashianiek?

pridal Lilinka 4.5.2019 o 13:46


Dávno sme ich tu nemali.

Patrónky Pikošiek spolu s Tribulom zapadajú prachom. Tak nejak sme sa ich prejedli a keď nevyrábajú škandály, sú nezaujímavé. Voči ich obrovským slávnym zadkom by ale nebolo fér, keby sme o nich raz za čas neinformovali. Čo má teda Klan Kuriev nového?

Kim a Khloe si užívali slnečné popoludnie v Malibu. V obtiahnutých šatách (akékoľvek šaty sú na ich zadkoch obtiahnuté) ako dve hrozná. Aj jedna hrozná aj druhá hrozná. Kim sa za pomoci žeriavu navliekla do bielych a Khloe do hnedých šiat. Oba outfity obťahovali ich monštroózne zadnice a na kastingu do Ferda mravca by určite vyhrali prvé dve miesta. Dievčatá neboli samé. Spoločnosť im robil ex ich sestry Kourtney, Scot Sick Dick Disick.

Štvrtá, najmladšia a najúspešnejšia sestra Kylie, venčila svoju malú Búrku v New Yorku. Obe boli vystajlované od hlavy po päťy a Kylie už teraz rozmýšľa, aké zákroky malej daruje na jej trináste narodeniny. Nebudeme si klamať. Genetickú lotériu zrovna nevyhrala. Zatiaľ dieťa síce vyzerá normálne, ale treba sa pozrieť na jej rodičov. Kylie je vynikajúca budúca náhrada psycho matky Kris Jenner. Veď ten čas tak letí. Treba mať všetko naplánované. Naozaj tu tuším maká iba Kendall, ktorá si derie nohy na móle s modelkami. Krava.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk