Iggy Azalea s manželom

pridal NoName 12.5.2019 o 17:52


Okolo tejto austrálskej ritnatky bolo dlho ticho. Po nepríjemnom rozchode so snúbencom Nickom Youngom sa jej nedarilo ani po hudobnej stránke. Vydala druhý album Digital Disortion, ktorý bol takým prepadákom, že ho radšej ani nepromovala na sociálnych sieťach.  Ak by sa, predsa len, našiel nejaký odvážny jedinec, album nájdete na YouTube v sekcii „odpad“. Viac videní má aj slovenský virál „mydlil mi barana“.

Poďme ale ďalej… Po prefetovaných preplakaných nociach sa Iggy nakopla a na svet sa predrali nové single. Najnovší klip má čerstvých 7 dní. Inšpirovala sa v ňom mŕtvou zlatokopkou Annou Nicole Smith, ktorá sa vydala za 89 ročného ropného magnáta. Skvelé, že? Klip je v podstate návod na šťastie pre ženy so silným žalúdkom a prázdnou hlavou. Vo videu nižšie si môžete prezrieť Iggy a jej 56 parochní z rôznych uhlov, duchaplný text a jej prirodzenú morfujúcu zadnicu. Tuším si z nej v rámci nového albumu nechala odsať trochu tuku. Mimochodom nepripomína vám trochu Nicki Minaj? Tieto rap divy majú asi rovnakého plastického chirurga.

UPDATE ku komentom: Faktológ, nerozčuluj sa, aby ti náhodou neprdla cievka ?? Ten album bol vydaný, ale Iggy s ním nechcela mať nič spoločné, lebo jej label nepredal ani jeden riadny singel.

 

 

 

 

Anna Nicole Smith s jej životnou láskou <3

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk