A frajerom mesiaca sa stáva…

pridal WonderWoman 20.5.2019 o 18:30


Leonardo DiCaprio!

No veď uznajte samy, všetky instagramové devy – čo je viac, ako trpezlivý a nepindajúci frajer, ktorý ochotne obetuje drahocenné minúty až hodiny svojho času, aby vám spravil čo najlepšiu fotku na váš Instagram? Koľko hádok sprevádza takéto insta fotenie, koľko rozchodov po ňom nasleduje, hlavne, keď váš frajer nedokáže zaostriť, alebo sa trafiť do toho správneho uhla, z ktorého nevidno vašu dvojitú bradu, či to, že ste zabudli stiahnuť brucho?

Leonardo sa teda oficiálne stáva frajerom mesiaca máj, keďže neváhal vziať do rúk telefón a cvakať svoju krásnu frajerku Camilu Morrone. Mal to pravdaže jednoduchšie ako bežní smrteľníci, ktorých frajerky nie sú profesionálnymi modelkami, ale aj tak klobúk dolu, že sa na to nevykašlal. Camila však stoj čo stoj chcela mať pamiatku na svoju nedeľnú návštevu filmového festivalu v Cannes, kam sa vybrala v krásnych bodkovaných šatách a od radosti krepčila pred Leovým objektívom. Ideš, Leo! Takto sa drží krok s frajerkou, ktorá len nedávno oslávila americkú plnoletosť.

 

Bodkovaná Camilla v plnej paráde

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk