Aaron Carter prehovoril o Michaelovi Jacksonovi

pridal NoName 21.5.2019 o 20:58


A o obťažovaní.

Videli ste Leaving Neverland? To je ten na zvracanie dokument o Michaelových eskapádach s dvomi malými chlapcami, čo odvysielala HBO v marci tohto roku. Ja áno. Neviem, prečo si to robím, asi trpím nejakou formou masochizmu. Inak vám neviem vysvetliť prečo som dvojdielny, štvorhodinový film o úchylákovi znásilňujúcom dvoch malých chlapcov na všetkých možných aj nemožných miestach toho prekliateho ranča dopozerala do konca.

Dnes ráno sme sa zobudili do krásneho sivého rána a zahraničných stránok informujúcich o tom, že Aaron Carter, akože-spevák a brat slávnejšieho Nicka Cartera z Backstreet boys, sa mal vyjadriť k svojmu vzťahu s Michaelom. Opäť, akoby to nebol urobil, už x-krát v minulosti, vždy však na Michaelovu obranu. Ako mnohí iní chlapci, aj on vo svetle tohto dokumentu, znovu-objavenej pamäte a možno trochu aj účinkovania v novej, nasprostastnej televíznej šou Mariagge Boot Camp zistil, že vlastne áno – Michael nebol tak celkom óká a nie – predtým sa asi trochu sekol, keď tvrdil opak.

Aby som neprifarbovala, vo videu hovorí presne toto:

Michael bol ozaj dobrý chlap, pokiaľ viem, naozaj dobrý chlap. Neurobil nikdy nič, čo by bolo nevhodné. Okrem jedného prípadu. Okrem toho jedného prípadu, keď urobil niečo trošku nevhodné.

Neelaboruje ďalej, čo konkrétne nevhodné Michael urobil, ani čo to znamená byť „trošku“ nevhodný k dieťaťu a je od neho fakt veľmi milé, že zdôraznil, že sa to stalo iba jediný raz. Neviem koľkokrát treba malého chlapca vyzliekať alebo mu púšťať porno, aby sa to podľa zákona klasifikovalo ako trestný čin. Určite iba raz nevadí, že?

Viac sa dozvieme po reklame – určite teda v novej Aaronovej knihe a v spomínanej TV šou, kde bude Aaron na pokračovanie odhaľovať svoje temné stretnutie s Michaelom. Fakt úprimne si prajem, aby to bol iba vymyslený PR plán, ako nás donútiť čítať a pozerať tieto príšernosti. Ľudia môžu veriť čomu chcú, ale James Safechuck a Wade Robson vo svojom dokumente neklamali. A ak ďalšie dieťa zažilo hoci len stotinu toho, čo tí dvaja, tak sa nečudujem, že to nemá v hlave celkom v poriadku.

Jedno je isté: najbližšie roky budeme počuť viac takýchto príbehov a Michael môže byť len rád, že sa mu podarilo predávkovať sa skôr, než sa dožil éry #MeToo a doby, keď ani najväčšia sláva neochráni pred brutálnou pravdou ľudí, ktorí už viac nie sú malými deťmi.

 

Aaron sa v šou objaví spolu so svojou matkou Jane Carter, keďže jej hlavným poslaním je dať dokopy dysfunkčné rodiny.
Na obrázku spolu v roku 2001

 

Obaja bratia spolu s Michaelom

Video

Zdroje: eonline.com,  dailymail.co.uk,  perezhilton.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk