Zoë Kravitz sa vydala

pridal WonderWoman 22.5.2019 o 19:14


A my chceme vidieť fotky!

Aj keď dosť silno pochybujem, že sa nám to v dohľadnom čase podarí. Vidím to tak na jednu- dve fotky na sociálnych sieťach, aj to len keď budú novopečení manželia veľmi chcieť. Zoë si totiž svoje súkromie dosť stráži a tak, ako sme sa po ôsmich mesiacoch dozvedeli, že je zasnúbená, môžeme byť vôbec radi, že vieme, že sa vydala.

Svoje áno povedala hercovi Karlovi Glusmanovi, s ktorým tvorí pár od roku 2016. Karl je pre mňa osobne veľký sympoš, Má 31 rokov a môžete ho poznať napríklad z filmu Nocturnal Animals, v ktorom si zahral po boku Jaka Gyllenhaala a Amy Adams, alebo z kontroverznej erotickej drámy Love. Zoë a Karl mali pôvodne termín svadby v júni a mali sa brať vo Francúzsku, ale nakoniec sa poponáhľali a podľa zdroja pre UsWeekly sú už legálne svoji. Už sú tak tretí celebritný pár tento mesiac, ktorý má potrebu mať dve svadby – jednu vo vlastnej krajine a druhú (ktorá by inak nebola právne platná) v zahraničí. Každopádne, šťastnej dvojici gratulujeme a prosíme si aspoň jednu jedinkatú svadobnú fotku, kľude aj z toho Francúzska.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk