Amber Heard vraj odfaklila Johnnymu Deppovi palec

pridal NoName 26.5.2019 o 8:35


Hodenou fľašou vodky.

Niektoré celebritné kauzy sú fakt ako nedoliečené hemoroidy. Vracajú sa sporadicky, ale neochvejne a vždy je s nimi brutálna sranda. Pre zmenu sa predvčerom odohrala ďalšia kapitolka tragikomédie medzi Johnnym Deppom a jeho ex-manželkou Amber Heard, proti ktorej minulého roka začal súdne konanie na ochranu osobnosti za 50 miliónov amerických dolárov.

Kto si myslel, že medzi týmito dvoma bude pokoj, keď sa rozvedú, nech dvihne ruku. Teraz si ňou môžete dať face-palm. Ale len tak slabúčko, nie sme tu predsa kvôli násiliu, ha! To iba plnohodnotné, vyspelé ľudské bytosti ako títo dvaja riešia každodenné a vzťahové problémy bitkami a súdnymi spormi a posielaním každého vygrcaného súdneho dokumentu zvyšku bulvárnych plátkov, čo sú ochotné zaplatiť.

Johnny sa vo svojom vyjadrení k Amberiným obvineniam z apríla tohto roku rozohnil. Asi nemala začínať s popisom jeho trojdoňového extáza/alkohol/insomnia tripu s kamošmi, na záver ktorého mali mať „miernu“ nezhodu, pretože si vzal do hlavy, že princezná spí s Billy Bob Thortnom. Vo svojom úplne lucidnom stave sa mu vraj podarilo odfakliť si kus prsta, ale ošetriť si to bol, až na druhý deň – až vtedy si bol totiž schopný všimnúť, že mu čosi chýba.

Johnny to celé vidí trošku inak. Priložil šťavnaté fotky a na tomto mieste je asi vhodné varovanie pre citlivé povahy. Je to síce len jeden rozmazaný obrázok, ale ja tiež krv nemusím, takže chápem, ak dnes foto vynecháte. Údajne to bola Amber, kto v ten osudný austrálsky večer roku 2015 chytil amok, a to kvôli po-manželskej zmluve, ktorú jej v ten deň navrhol uzavrieť Johnnyho právnik. A tu kdesi začínajú lietať fľašky vodky.
Kde bolo tam bolo, bola jedna hôrka, na tej hôrke penthouse. V kuchyni penthausu s mramorovou kuchynskou linkou vodka krvou riedená, na podlahe prsta kus, v komôrke chyžná nešťastná, že to ona zase riešiť musí.

Veríte, že tento ľúbezný incident sa údajne stal len mesiac po svadbe? Rozkošné. Myslím, že bez ohľadu na to, ako sa nenávidia, obaja sa zhodnú v tom, že toto manželstvo bolo na dve veci a ja sa zhodnem sama so sebou, že u nich doma by som nechcela byť ani príborovým nožíkom.

Varovanie!

 

Prst už po operácii

 

Johnny k dokumentom priložil aj fotky vlastnej dobitej tváre – zranenia, ktoré mu Amber mala spôsobiť

 

Odkaz, čo Johnny mal naškrabať v ten osudný večer pre Amber: Načo podvádzať? Všetko je to taká blbosť.

 

Ďalšie odkazy z toho večera – v nich ju obviňuje z aféry s Billy Bob Thorntonom

 

 

 

Video, kde Amber popisuje, ako ju Johnny v roku 2016 zbil (ale to už je celkom iná rozprávka, deti)

 

 

O ich rozvode a pod. sme písali Tu (Johnny Depp a Amber Heard sa rozvádzajú), Tu (Amber Heard a Johnny Depp sa dohodli) a aj Tu (Amber Heard bojuje proti domácemu násiliu).

 

 

Zdroj: dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk