Nie, toto nie je paródia na Paris Hilton

pridal NoName 28.5.2019 o 11:18


Paris atakuje ušné bubienky nevinných ľudí jej novým songom!

Každý obyvateľ planéty Zem vie, že Paris Hilton je multitalentovaná business žena.  Pred trinástimi rokmi nás všetkých prekvapila, keď vydala song Stars are blind. Vtedy sme si povedali, ok , nie je to také zlé, ale Paris, prosím, už to nerob. Ona nás, ale bohužiaľ nepochopila a veselo sa začala venovať  DJ-ingu. Ak sa to tak dá nazvať. Ak chcete v kľude spávať, nevyhľadávajte na YouTube jej sety. Varujem vás!

Všetko ale raz omrzí a tak si Paris povedala, že chce znova predviesť  svoje zlato v hrdle. Zavolala si na pomoc kolegov zo sveta elektro hudby Dimitriho Vegasa a Like Mikea, aby jej pomohli preraziť na prvé priečky hitparád. A vznikol song „Best friend Ass“. Áno presne tak. Zadok mojej najlepšej kamošky. Podľa názvu som začala dedukovať, ktorá jej najlepšia kamoška má zadok hodný songu. Nicol Richie nemá žiaden a už nie je ani Parisina najlepšia kamka. Jediná možnosť je Kimike. Jej ex asistentka, ktorá si svojim pornovideom a zvrátenou reality show vydobyla takej pozornosti, že sa na nej musí priživovať aj chúďa Paris. Keby ste sa ale báli, že vo videoklipe vzhliadnete obriu vlniacu sa riť, nemusíte. Jej slávu využila Paris mimoriadne šikovne. V klipe ju síce uvidíte ale len od pása hore. Chvalabohu…

Jej nový song tu:

 

Už sa začínajú objavovať aj prvé paródie:

 

Paris a jej promo rozhovor k novému songu (v podstate hovorí o tom že song je o ženách, o párty, zábave, že ju hudba baví, už od jej 3 rokov a že by bol zločin ak by si do klipu nepozvala najlepší zadok na svete… ehm)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk