Jon Snow na odvykačke

pridal WonderWoman 29.5.2019 o 20:12


Aj on zjavne potrebuje terapeuta…

Nielen fanúšikovia Game Of Thrones boli tak v riti z poslednej série a najmä z posledného dielu, že potrebovali odbornú pomoc. Aj náš nič nevediaci Jon Snow, respektíve jeho predstaviteľ Kit Harington, sa rozhodol, že sám to už nezvládne a vyhľadá pomoc. Prihlásil sa preto na liečenie.

Možno si ešte spomínate na kauzu z novembra minulého roka, kedy Kita údajne našli nahého a sfetovaného v posteli mladej Rusky. Celé sa to nejako ututlalo, ale aj tak vieme, že Kit si ľúbi vypiť. Práve to by mal byť jeden z dôvodov, prečo sa ešte pred odvysielaním poslednej časti Game Of Thrones prihlásil na súkromnú kliniku v Connecticute, aby tam podľa magazína People pracoval na svojich osobných problémoch. Pomáha mu v behaviorálna terapia, psychologické sedenia a meditácie, vďaka ktorým by sa mal zbaviť negatívnych emócií a vyrovnať sa so stresom. Čosi mi hovorí, že sa to na neho možno celé zosypalo práve kvôli GOT. Predsa len to bolo 10 rokov natáčania, bola to obrovská súčasť jeho života a zrazu je to všetko preč. Navyše s koncom, ktorý nasral 300 000 fanúšikov… To veru môže spôsobiť stres a podnietiť alkoholizmus. Dúfam, že sa dá Kit čo najskôr dokopy, veď už aj mňa ten hnev pomaly prechádza.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk