Niekto sa nám tu rozvášnil!

pridal NoName 29.5.2019 o 14:22


… zdá sa, že aj princovia sú len ľudia.

A potrebujú niekedy utiecť od manželky a troch detí. Čo môže byť lepší relax ako poriadny futbal? Nuž, ja si viem predstaviť asi milión vecí, od masáže, cez dobrý film až po poriadne strieskanie sa v bare. Ale Wiliam je princ a s muž s veľkým M a tak si vyrazil na futbal. Bol to vraj veľmi dobrý zápas, hralo mužstvo Aston Villa, ktoré Wiliam miluje už od čias, keď dral školské lavice. William sa neskutočne odviazal, chýbala mu už len veľká vlajka a krígeľ piva v ruke. Aston Villa napokon porazila nejaký iný nepodstatný tím 1:0. Gratulujeme a tešíme sa, že ste nášho Willliama dostali do varu, chlapci.

Ale musím povedať, že je zlatý. Škoda, že šiltovky nepatria do oficiálnej Williamovej garderóby, celkom mu pristane a hlavne zakrýva plešinku. William sa čoraz viac podobá na svojho tatka, ale práve tieto momenty mu dodávajú trošku ľudskosti. Som zvedavá, či sa takto nejako tvári aj keď prekvapí svoju Katku v posteli. Nuž, to vie asi len ona… a možno niekoľko slečien, ktoré oprel keď bol ešte slobodný. A možno aj Rose Hanbury, o ktorej sa šušká, že Williama zviedla. Ja teda dúfam, že je to len nejaká novinárska kačica, ale ktovie. Bez vetra sa ani lístoček nepohne.

 

Aféra s Rose Hanbury pomaly utíchla. Bola to len kačica, alebo zaúradovala Alžbeta a všetko zamietla pod koberec?

 

 

 

 

 

Objímačka s Johnom Carewom, bývalým hráčom Aston Villy

 

 

 

 

Zdroj: dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk