Niekto tu má rád sado maso

pridal WonderWoman 30.5.2019 o 21:58


Ktože to môže byť?

Máte nejaké tipy? Napadá vám nejaký párik, ktorý by vyhľadával sexuálne hrátky, ktoré zahŕňajú netradičné sexuálne pomôcky a nástroje? Prezradím vám, že nejde o zábery zo žiadneho natáčania, ale o skutočné fotky od nášho Ignáca, ktorý v utorok túto dvojicu nafotil pred ich domom, ako vykladajú z auta nový kúsok do zbierky.

A tou dvojicou nebol nikto iný ako Cara Delevingne so svojou frajerkou Ashley Benson. Predstavte si, že už to bude rok, čo sú spolu. Neviem prečo mi v poslednej dobe pripadajú roky ako mesiace a neuvedomujem si, ako neuveriteľne rýchlo beží čas. Každopádne, aj po roku je ich sexuálny život zrejme veľmi pestrý, keď si ho dokážu okoreniť takouto srandou. Niekto z ich okolia sa už síce vyjadril, že to nebolo pre nich, ale pre ich kamoša, no ja si myslím, že aj keby to tak bolo, niečo podobné už doma majú. Care srší úchyláctvo z očí a Ashley pre ňu podľa mňa spraví čokoľvek. Alebo to možno len obe majú rady natvrdo. Ktovie.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk