Iggy Azalea si zmazala kontá na sociálnych sieťach

pridal NoName 30.5.2019 o 15:01


Och, škoda preveliká.

Vlády sveta sa rúcajú, deti doma plačú do vankúšov. Iggy totiž už nie je na Twitteri ani Instagrame. Zmazala si kontá po tom, ako jej nahotinky z fotenia pre časopis GQ Australia z roku 2016 v pondelok unikli na verejnosť a žijú si na stránke The Fappening Blog vlastným životom. Svoje hlboké životné pravdy už s nami zdieľať nebude, keďže sa cíti „poškodená“. Doteraz totiž ešte nikto nevidel jej panenské, prírodou stvorené telo – nikto, ani milióny jej vyoraných fanúšikov na Instagrame v roku 2018, keď sama zverejnila fotky v ničom – ak teda nepočítate otrasné zelené topánky.

„Nikdy som nevidela, aby titulky iných žien z fotení unikli, tak som sa cítila komfortne (na uzavretom sete) fotiť pre tak seriózny časopis. Vedela som, že iba fotky, na ktorých si zakrývam prsia rukami budú zvažované pre tlač.“

„Množstvo komentárov, hlavne od mužov, v ktorých zdieľajú svoje myšlienky a fantázie v súvislosti s mojim telom, ma skutočne znepokojili. V plnom rozsahu plánujem zistiť, odkiaľ únik pochádzal a v tejto súvislosti podať trestné oznámenia.“

Mať na krku uslintaných internetových úchylákov len preto, že nafotila niekde nejaké holé fotky stojí za prd. Fakt. Vôbec to nie je tým, že roky spamuje youtubové kanály videami s „kvalitnou“ hudobnou produkciou, v ktorých mohol, kto chcel, vidieť už absolútne všetko. Keby sa trochu posnažila, dala nabudúce svojmu textu viac než tri slová a zakryla si onú, možno by jej chlapi aj prestali posielať ampulky so semenom.

Alebo by sa mohla zmieriť s následkami výberu svojho povolania – za tie prachy jej to asi stojí, súdiac podľa nového klipu Started. Tiež keď niekto robí inseminátora dobytka, asi sa nečuduje, že mu ľudia nechcú podať ruku.

Videjko Started

 

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

Ignác nám povedal, že fotky musia ísť dole, ale vraj ich môžete nájsť zatiaľ TU!

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  hiphopdx.com,  vibe.com, popbuzz.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk