Pozor Freddie, prichádza Rocketman

pridal NoName 30.5.2019 o 10:25


Potom ako minulý rok žal úspech za úspechom skvelý Rami Malek a jeho zobrazenie legendárneho Freddieho v Bohemian Rhapsody, prichádza Elton John v podaní Tarona Egertona.

Na chvíľu zabudnite na Tarona Egertona ako tajného agenta superšpiónskej organizácie Kingsman, Bryce Dallas Howard ako beží po boku Chrisa Pratta pred dinosaurami z Jurského parku či Richarda Maddena ako niekdajšieho Kráľa Severu z Hier o tróny, keď ešte stáli za to. Teraz sa do kín nezadržateľne blíži film o ďalšej hudobnej legende a všetci teda držte palce, aby sa tento film viac podobal minuloročnému Bohemian Rhapsody a nie filmu Whitney z roku 2015.

Bude to šialená jazda plná úspechov a pádov, ale tentokrát to nebude príbeh s tragickým koncom!

Pán Spevák má dnes už vyše 70 a na konte vyše 300 miliónov predaných albumov. Keď začínal, tak bol malým okuliarnatým klavírnym virtuózom s extravagatným šatníkom, ktorý nemal obdobu. Počiatočné backroundy zmení jedna udalosť – a to stretnutie s textárom Berniem Taupinom. Veľmi rýchlo sa vyštveral na špičku hudobného sveta, z ktorej veľmi rýchlo a veľmi tvrdo padá na dno. Našťastie showman a rocker si uvedomí do čoho sa rúti a tak pocit samoty zaháňaný drogami a alkoholom premôže svojou hudbou. Tomu sa hovorí poriadne nadupaný príbeh.

Turbulentný život v podaní Orla Eddieho – teda Tarona Egertona, ktorý sa prekvapivo rozhodol sám naspievať všetky piesne vo filme, k nám dorazí pod režisérskou taktovkou Dextera Fletchera. Toho Fletchera, ktorý už raz spolupracoval s Egertonom na filme Orol Eddie, taktiež dokončoval megaúspešný Bohemian Rhapsody.

Život Eltona Johna prešiel šialenými fázami – od enormnej slávy, búrlivých večierkov, závislostí od drog či alkoholu až po pokus o samovraždu. A ako hlavná zložka príbehu – legendárne hudobné skladby. Kto sa teší? Film je v kinách od dnes.

Update: recenzia filmu na Kinema.sk (9 z 10)

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk