Josh Duhamel má novú frajerku

pridal WonderWoman 31.5.2019 o 18:08


A vieme, kto to je.

Jeden deň neznáma kráska, na druhý deň už presne identifikovaná osoba s údajmi ako vek, miery, krajina pôvodu… Darmo, Internet je mocný nástroj a zdroj informácií, človek sa len veľmi ťažko schová. Inak to nebolo ani v tomto prípade.

Josh Duhamel je stále sexy štyridsiatnik, presnejšie má 46 a to je presne ten vek, kedy na týchto chlapov letia mladé žabky. Iste, väčšinou sú to zlatokopky, prípadne dievčatá, ktoré si saturujú zlý alebo žiadny vzťah s otcom, prípadne kombinácia oboch prípadov. Samozrejme, česť výnimkám,   nechcem sa dotknúť nikoho, kto má krásny zdravý vzťah s oveľa starším (alebo oveľa mladším) partnerom či partnerkou. Možno aj Joshova nová frajerka je s ním z čistej lásky. Má 25. volá sa Audra Mari a je to Miss Amerika z roku 2016, ktorá neskôr skončila 11. na Miss World. Je na pol Filipínka a s Joshom sa k sebe vizuálne veľmi hodia. Či si majú aj čo povedať ukáže len čas, zatiaľ spolu aspoň chodia na večere, ako aj tento týždeň v obľúbenej reštaurácii  Nobu v Malibu. Koľko času im dávate?

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk