Pamela na jachte?

pridal NoName 31.5.2019 o 14:10


…alebo že by nie?

Asi ste postrehli, že na titulke je len nevydarený pokus o photoshop. Nie, Pamela nám neomladla, ani si nenechala odsať silikóny.

Na fotografii je skutočná herečka, nie len akože hérečka. Alicia Vikander vyrazila na babskú jazdu a Ignácovi sa ju podarilo odfotiť neďaleko ostrova Formentera v Stredozemnom mori. Jachtu jej všetci závidíme (obzvlášť istý Marián K. z Leopoldova).

Za zmienku stoja Alickine plavky, ktoré sú veľmi praktické a dokonca vkusné. To sa veru medzi dnešnými celebritami veľmi nevidí. Mladá pani Fassbenderová má už 30 rokov, ani sa mi to veriť nechce. Ja by som tej nevinnej tváričke ani pivo nepredala.

Baby si výlet užívali, tancovali na palube, robili si fotky a natáčali videá. Alicia vraj oslavovala úspešné ukončenie natáčania svojho nového fantasy filmu Green Knight. Jedna podstatná drobnosť však na celej tejto idylickej plavbe chýba. Kde v pekle je Fassbender? Hádam, že je u holúbkov všetko v poriadku a nabudúce sa budeme môcť pokochať aj jeho dovolenkujúcim telom.

 

 

 

Dúfam, že dievča vpravo má ochranný faktor aspoň 100.

 

 

 

Aby ste neboli smutní, máme aj Fassbendera.

Zdroj: justjared.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk