Juda Lawa vyvrhlo more

pridal Lilinka 10.4.2019 o 18:21


Nepáčili sa mu jeho biele plavky.

Nie, práve sa nepozeráte na nový reklamný spot na retro radlera, hoci vďaka Judovi by sa predával ešte viac. Čoraz viac pĺznuci lámač žeských sŕdc a podprseniek práve v Benátkach natáča kontroverzný seriál Nový pápež, ktorý nadväzuje na seriál Mladý pápež, ktorý začal v roku 2016.

Na Ignácových fotkách hrdo kráčal z mora imitujúc Zrodenie Venuše a všetky hlavy sa za ním otáčali. Nie preto, lebo vyzeral dobre, ale preto, že mal na sebe miniatúrne biele plavky, ktoré vyzerali viac ako spodné prádlo, než ako kúsok, ktorý patrí do vody. Seriál ma celkom ma zaujal, keďže nechutnejšieho slizáka už z Juda urobiť nemohli. Každú chvílu som čakala, že mu zo slipov plaviek niečo vykukne.

Na(ne)šťastie sa tak nestalo a Jude mohol hrdo kráčať ďalej. Vďaka bielej látke, ktorá obopínala jeho vercajch ale môžeme šípiť, čo skrýva mladý pápež v gatiach. Netušila som, že niekedy v živote takúto vetu použijem. Čo asi na tento seriál povie moja 60 ročná fanaticky veriaca suseda, keď ho náhodou uvidí. Snáď ju netrafí šľak.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk