Kto nechcel Keanu Reevesa?

pridal Lilinka 16.4.2019 o 16:00


Prezradil v rozhovore pre GQ.

Hoci mám na Keanu Reevesa svoj veľmi subjektívny názor, keďže ho zbožňujem už od čias, keď bola blonďatá Zdenka ešte v strednom veku, celkovo je veľmi obľúbenou celebritou. Je fešák, má charizmu, skvelý herec a dobrý človek, ktorý stojí nohami pevne na zemi. Okrem toho, tiež máva občas depky, vďaka ktorým nás bavili jeho sad Keanu memes.

Pre májové číslo magazínu GQ porozprával o tom, ako mu dala americká televízna spoločnosť FOX ban na 14 rokov a tiež o tom, že netušil, že bude akčným hrdinom v 54 rokoch. Veru, Keanu má 54. Kto by to bol povedal.

… o tom, ako mu FOX dala ban, lebo odmietol hrať v pokračovaní filmu Speed (čo je veľká škoda, keďže pri pozeraní toho filmu vždy potrebujem podbradník):

„Nerobil som pre Fox až do filmu Deň, keď sa zastavila Zem (čo bolo v roku 2008).

…o tom, že netušil, že bude v zrelom veku točiť akčné filmy:

„Nemyslel som na budúcnosť svojej kariéry alebo na to, čo bude, až donedávna, naozaj donedávna, keď som precitol, pravdepodobne pred dosiahnutím stredného veku.“

… o tom, do kedy bude točiť akčné filmy typu John Wick:

„Tak dlho, pokiaľ budem vládať. Tak dlho, ako budú diváci chcieť.“

Keanu so Sandrou Bullock vo filme Speed.

Sandra už s novým nápadníkom v pokračovaní filmu Speed.

Keanu na premiére filmu Siberia

a vo filme John Wick 3







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk