Hádka v aute

pridal WonderWoman 21.4.2019 o 18:29


A boli aj slzy…

Ach, tá láska… Ani čerstvá zamilovanosť nemusí vždy znamenať dokonalé šťastie. Svoje by o tom vedeli povedať aj Brooklyn Beckham a jeho frajerka Hana Cros, ktorí sa vedia pekne pohádať.

Mladý Beckham si túto krásnu modelku našiel koncom minulého roka. Je na nich vidieť, že sú čerstvo zaľúbení, teda aspoň na sociálnych sieťach a verejných podujatiach. Ale nie je všetko len ružové a aj oni sa vedia vzájomne rozplakať. Včera sa napríklad pochytili v aute, kde najskôr Hana zúrivo gestikulovala a potom sa v návale emócií rozplakala. Brooklyn tuším tiež pustil slzu a mňa by zaujímalo, čo bolo predmetom ich hádky a vyvolalo takúto búrlivú reakciu. Hana dokonca vystúpila z auta a tvárila sa ako zmoknuté kura, no o pár hodín neskôr už Brooklyn zavesil na svoj Instagram fotku z kina, kde boli obaja vysmiati a na celú hádku zjavne zabudli. Veď sa už toľko nehádajte, deti, nestojí to za to.

 

A už je dobre







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk