Johnny Depp má novú frajerku

pridal WonderWoman 26.4.2019 o 16:50


Ktorú si vraj chce vziať.

Tak táto informácia ma skoro odvalila zo stoličky. Konečne tu máme nejaké šokantné pikošky, konečne sa v živote celebrít niečo deje. Vyhlasujem koniec uhorkovej sezóny! Vďaka ti, Johnny.

Tento náš 55 ročný bývalý sexsymbol si totiž narazil 20 ročnú kosť a to nie len tak hocijakú. Je to Ruska, je to gogo tanečnica a vraj si ju chce vziať za ženu. Prezradil to blízky zdroj tejto mladej vôbec nie zlatokopky slečny, ktorá sa volá Polina Glen a ak chcete, môžete ju kľudne sledovať na Instagrame. S Johnnym sa vraj zoznámili ešte minulý rok v Los Angeles, no videli ich spolu aj ruka v ruke (a jazyk v hube) v Moskve, počas turné Johnnyho kapely. Johnny si už Polinu k sebe aj nasťahoval a v najbližšej dobe sa vraj chystajú spoločne do Ruska spoznať jej rodičov. Polina vraj nie je žiadna zlatokopka, Johnny sa do nej úprimne zaľúbil a na svadbu asi spoločne pricválajú na bielom jednorožcovi. Iba žeby nie.

 

Gogo tanečnica Polina na súťaži v roku 2013

Skončila druhá







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk