Hviezdne nebo: Luke Perry

pridal WonderWoman 4.3.2019 o 19:54


Dnes nás Dylan navždy opustil.

Dnešok je veľmi smutným dňom pre rodinu, priateľov a fanúšikov dvoch ľudí. Prvým je frontman skupiny Prodigy – Keith Flint a druhým herec Luke Perry. Obaja dnes opustili tento svet.

Luke, ktorého si vždy budeme pamätať ako seriálového Dylana z Beverly Hills 90210, prekonal minulú stredu mŕtvicu. Bol prevezený do nemocnice, kde bol pod prísnym dohľadom lekárov. Ani tí ho už však nedokázali zachrániť a ako informoval jeho manažér, Luke svoj boj o život dnes ráno prehral. Po celý čas však pri ňom bola celá jeho rodina, vrátane oboch detí, rodičov, súrodencov, snúbenice a bývalej manželky.

Luke, celým menom Coy Luther Perry III, sa narodil 11. októbra 1966 v Ohio. Tak veľmi sa túžil stať hercom, že absolvoval 215 kastingov, kým dostal rolu v reklame. Neskôr sa objavil v klipe Be Chrool to Your Scuel kapely Twisted Sister a jeho prvými seriálmi boli Loving a Another World. Potom prišiel seriál Beverly Hills 90210, v ktorom sa uchádzal o rolu Steva Sandersa, no dostal úlohu Dylana McKaya. Tá mu definitívne otvorila dvere do hereckého sveta. Účinkoval v mnohých ďalších seriáloch, pričom tým posledným bol úspešný Riverdale. Odpočívaj v pokoji, Luke.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk