Parížanka podľa Kim

pridal Lilinka 8.3.2019 o 18:23


V semišových gaťkách.

Ok, netuším, či ten úbohý kúsok nepriesvitnej látky, ktorý na sebe Kim mala, bol naozaj semiš. Nezabite ma. Prinajmenšom to tak vyzeralo. Polonahá Kim na verejnosti a uslintané pohľady okolidúcich, to by nebolo nič divné. Divná však bola jej tvár. Neviem, či sa priveľmi vykontúrovala alebo sa Kardashianskemu chirurgovi začínajú zlievať ich mená a postupne prerába jednu na druhú, no Kimika miestami vyzerala ako Kylie. Možno to bolo len instagramovým filtrom (alebo dvadsiatimi filtrami), keďže na paparazzi fotkách už vyzerá ako obvykle. Umelo, ale ako Kim.

Trauma z Paríža je už definitívne preč. Keď ju pred tromi rokmi v tomto meste prepadli, okradli a mierili na ňu zbraňou, mala trošku iné plány, než špacírovať sa po meste polonahá. Respektíve chcela, aby sme si to mysleli a zopár z nás jej na to aj skočilo. Na chvíľu sa stiahla, ale teraz je späť a v plnej kráse. V silonkách na celom tele a spoďároch, medzi chlapmi v oblekoch, ktorých pohľady hovoria sami za seba.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk