Ten pocit, keď cítiš, že ťa niekto sleduje

pridal Lilinka 12.3.2019 o 20:42


A veru sleduje.

Nemusíte sa báť, Bena nikto nechce klepnúť, hoci ho naozaj niekto sleduje. Ten niekto je ale jeho bývalá budúca bývalka, s ktorou sa opäť začali stretávať koncom februára. Vtedy sa nášmu Ignácovi podarilo nafotiť ich, ako sa schovávali v aute s jedlom a vodkovým smoothie.

Nedávno v Los Angeles už ale holúbkovia išli pekne spolu, hoci Lindsay občas zaostávala. Nevedno, či nevládala, alebo jej Ben nakázal ísť za ním. Jej to však bolo jedno. Mala úsmev na perách a vodku v žalúdku.

Neberte ma v zlom, ale ako Ben začal dobre vyzerať, keď ho jeho bývalka Jennifer Garner dala ako tak doporiadku, tak zle začína vyzerať po boku Lindsay. Môj osobný tip je, že je s ňou preto, lebo aj ona si určite (súdim podľa jej výzoru) ľúbi zacvičiť ožranskú jogu a Ben je rád, že doňho konečne niekto nerýpe, ale dolieva, tak cvičia spolu. Vrana k vrane sadá, kohreľ korheľa si hľadá.

Jen už má určite pre Bena booknotý ďalší termín na odvykačke a pre istotu necháva kľúče v zapaľovaní. Človek nikdy nevie. Možno sa žalostne mýlim, ale to sa nezvyknem často. Najmä pokiaľ ide o celebrity.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk