Vysmiata Angelina

pridal Lilinka 12.3.2019 o 17:53


Ani chlapík vedľa nej nechápe.

Prečo sa Angelina tak doširoka usmieva? Pretože okrem mentálneho drtenia gulí jej bývalého Brada Pitta a charity, má aj ďalšiu obľúbenú činnosť, pozeranie rozprávok. V jednej si dokonca aj zahrala, samú seba, konkrétne v Maleficent. Pokiaľ ale ide na červený koberec, svoje pravé ja temnej lesnej kráľovnej nenávidiacej mužov nechá doma a prezlečie sa za vílu v bielych šatách so širokým úsmevom.

Urobila tak aj včera, keď sa rozhodla vyvenčiť svoju malú futbalovú jedenástku. Zobrala ich na premiéru Dumba. Ďalší zrecyklovaný film z nášho detstva rovnako ako mnohé iné. Angelina tento film miluje, pretože sa musí tiež cítiť ako Dumbo, akurát namiesto obroských uší má obrovské cecky na veľmi chatrnej telesnej schránke. Ale tuším nejaké to deko pribrala.

Čo mi ale udrelo do očí je fakt, že z jedenástky niekoľko hráčov detí chýba! Najstarším synom, sedemnásťročnému Maddoxovi a pätnásťročnému Paxovi, ktorí sú už ťažkí puberťáci, asi prišlo vrcholne trápne a úbohé trepať sa na rozprávku a tak jej robili spoločnosť len dcéry Zahara, Shiloh a dvojičky Vivienne a Knox. Zabite ma, ale neviem, ktorý z tých dvoch chlapcov je Vivienne.

Angelina a jej deti. Len jeden z nich je chlapec. Uhádnete ktorý?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk