Ronaldo si otvoril kliniku

pridal Lilinka 19.3.2019 o 21:18


Ronaldo je jednoducho čarovný.

Keď som si prečítala v Daily Maily, že Ronaldo si otvoril v Madride kliniku Insparya, moje dvojsekundové nadšenie vystriedal podozrievavý pohľad. Táto osoba, Ronaldo, futbalista, ktorý na trávniku behá ako žena na opätkoch, ktorá sa snaží stihnúť výpredaj, kráľ narcisov, nepriznaný gej, si otvoril kliniku. Ok, fajn, možno ho konečne osvietil odraz slnka v zrkadle, keď sa pri svojom pravidelnom šesťhodinovom každodennom rituále chválil.

Zrkadlo k nemu prehovorilo:

„Ronaldo, samozrejme, že si najkrajší na svete, ale existuje ešte niekto krajší ako ty.“

Ronadlo zostal celý bez seba prekvapením a rozčúlením. Ako môže byť niekto krajší ako je on? Samotná víla fotošopu bledne závisťou, keď ho vidí. Ronaldo nepotrebuje filtre na instagram, on sám je tak dokonalý, že keď nejaký použije, fotka zostane škaredšia, nie krajšia.

S nedočkavosťou sa opýta zrkladla:

„Kto je tá osoba, kto je krajší ako ja? „

Zrkadlo sarkasticky odpovie: „Každý človek, ktorý má dobré srdce je krajší ako ty (drbo, myslí si zrkadlo v duchu)!“ A začne všetkých menovať.

Ronaldo takmer celú noc hodinu nespal, lebo rozmýšľal nad tým, čo by mohol urobiť, aby presvedčil zrkadlo, že má dobré srdce. A v tom mu to došlo. Nevedel sa dočkať rána, bežal do svojej zrkadlovej siene cez svoju zrkadlovú chodbu a narazil si pri tom palec o svoju zlatú sochu v životnej veľkosti.

S bolestivým výrazom a pleťovou maskou na tvári pribehol k zrkadlu, ktoré ešte stále menovalo ľudí, ktorí sú krajší a lepší ako on a zakričal:

„Zrkadlo, už to mám. Otvorím si kliniku, na ktorej budú pomáhať ľuďom, ktorí sú postihnutí…

Zrkadlo sa nadšene naleštilo, no skôr než stihlo niečo povedať, Ronadlo dopovedal:

...plešatosťou. Otvorím si kliniku transplantácie vlasov! „

Zrkadlo sa začalo tak strašne smiať, až spadlo zo steny a rozbilo sa na milión malých kúskov. Hoci to neprežilo, Ronaldo svoju kliniku naozaj otvoril, a jeho zásterka frajerka ho nadšene podporovala. A žili šťastne, až kým sa konečne nepriznal k svojej orientácii.

Chudák chlap, aj tebe by sa zišlo trošku zahustiť.

Ronaldova oficiálna tradičná rodinka







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk