Ksicht roka

pridal Lilinka 20.3.2019 o 19:12


Rami Malek na ľade.

Celý čas, čo som pozerala film Bohemian Rhapsody, som si hovorila, že ok, týpek dostane určite Oscara. A veruže ho dostal. To však nebola jediná vec, ktorú som si vravela. Rami Malek mi pripomínal ešte niekoho iného ako Freddyho. Alebo skôr niečo.

Najskôr som myslela, že Froda Pytlíka z Pána Prsteňov. A hoci vyzerajú s dreveným Elájdžom ako dvojvaječné dvojčatá, z nedávnych paparazzi fotiek z natáčania seriálu, v ktorom Rami hrá hlavnú postavu, mi konečne došlo, kto je Ramiho jednovaječné dvojča. Stačila k tomu len obyčajná čierna mikina. Pripomenulo mi to totiž scénu na lietajúcom bicykli a E.T. mimozemšťana zabaleného v deke.

Seriál, ktorý Rami v Central Parku natáča, sa volá Mr Robot a beží už od roku 2015. Takéto veselé fotky sa Ignácovi podarilo nafotiť popri natáčaní seriálovej naháňačky. Rami je proste sympaťák. Človek sa musí pousmiať, keď ho vidí. Snáď čoskoro nezdvihne prst a nezačne volať domov. Bola by to škoda.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk