Opálená Alessandra

pridal Lilinka 25.3.2019 o 12:35


Predvádzala novú kolekciu plaviek.

Neviem ako vy, ale ja som si tento slnečný víkend poriadne užila. Až tak, že som si spálila tvár. Kto by to bol povedal, že slnko už v marci páli dostatočne na to, aby človek po pár minútach na slnku vyzeral ako z kmeňa Apačov. To všetko je neklamný znak toho, že som idiot, ale aj toho, že už nebudeme môcť svoje zimné špeky a pozostatky vianočného tuku dlho schovávať.

Vrstva oblečenia sa pomaly ale isto stenčuje a človek by už mal začať pracovať na svojom tele do plaviek. Ja mám ešte čo robiť, aby som si v lete mohla obliecť bikiny bez toho, aby som svoje brucho použila ako držiak na pivo.

Takéto problémy nerieši modelka Alessandra Ambrosio, ktorá má bikiny body po celý rok, pretože to jej práca. Nedávno predstavila svoju novú kolekciu bikín GAL Floripa, ktorú hrdo predvádza na instagrame a my jej to telo a pláž môžeme iba závidieť. Ale plavky teda nič moc.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk