Jada, Willow a Adrienne

pridal kara 3.2.2019 o 18:22


Pre Harper´s Bazaar.

Pri preklikávaní sa cez čiernu dieru internetu som natrafila na celkom vydarené fotky Jady Pinkett-Smith s dcérou Willow a mamou Adrienne. Už síce nejde o žiadnu horúcu novinku, ale ešte sme to tu nemali a nejako vás o to nechcem ukrátiť. Celkom mi vyráža dych, aká krásna žena rastie z Willow – má také nejaké Rihannovské vyžarovanie.

Tri generácie žien z tejto rodiny sa rozhodli nafotiť pre webovú stránku magazínu Harper´s Bazaar a zároveň ich aj vyspovedať na tému lásky, sexu a života tak všeobecne. O svoje múdrosti sa nepodelili v písanom rozhovore, ako to býva zvykom, ale vo videu, ktoré vám pripájam nižšie. Jadina mama má na sociálne siete rovnaký názor ako ja – je to podľa nej neosobné a spomína na časy, kedy si ľudia radšej zatelefonovali a zhovárali sa. Jada zase prezradila, že keby mala na strednej sociálne siete ona, bola by vtedy asi v poriadnych problémoch. Willow zas povedala, čo si vezme zo svojej výchovy, keď bude mať svoje deti – dá im emocionálnu slobodu.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk