Romantická bozkávačka

pridal Lilinka 11.2.2019 o 18:31


Veď Valentín je za rohom.

Hoci vonku je tak hnusne, že by tam človek ani psa nevyhnal, zamilovaným je aj tak teplo. Valentín je za rohom a hoci tento sviatok neuznávam a považujem ho za komerčný, čokoláda poteší aj v takýto dátum. Valentínska nálada je už všade naokolo, supermarkety zažívajú zvýšený predaj kondómov a čokolád ako každý rok a my špekulanti sa tešíme na povalentínske zľavy.

K romantickému večeru sa hodí aj nejaký romantický film, ktorý navodí dobrú atmošku a ja odporúčam niečo s Jamesom McAvoyom, ktorý je tiež mojou srdcovkou. Okrem toho, že je podľa mňa výborný herec a sexoš, výborne sa bozkáva aj v reále. Aspoň podľa Ignácových fotiek.

Svoju frajerku Lisu Liberati na prechádzke chladným Londýnom zdrapol a poriadne vybozkával. Tá sa potom musela znova narúžovať a on jej za spôsobenú ujmu kúpil kvety. Fuj, aké klišé. A dokonca v pozadí s Lady a Trumpom, našťastie nie tým s chemlónom na hlave. Každá z nás by ale určite prijala, aby ju ten jej občas zdrapol a poriadne vytrtkal vybozkával. Aaach!

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk