Valentínsky rozchod

pridal kara 18.2.2019 o 20:40


Lady Gaga je vraj slobodná.

Takáto šuškanda sa začína niesť zákutiami internetu, ktoré mi napovedajú, že na tom môže byť niečo pravdy a že niekedy v marci sa dočkáme aj oficiálneho vyhlásenia. Zdroj pre E!News tvrdí, že sa rozišli pred týždňom a že Christian je z toho úplne zdrvený a zúfalo sa snaží získať ju späť. Dva zdroje pre magazín People tvrdia, že rozchod sa nekoná, to ale môže byť pokojne kvôli tomu, že sa blíži odovzdávanie Oscarov a publicita tohto typu teraz nie je žiadaná. Gaga sa dostavila bez Christiana aj na Grammy, nemala na sebe ani snubák a nespomenula ho ani v ďakovnej reči.

Reči o rozchode zachytili aj v Blind Gossipe. Tí tvrdia, že istý párik sa tak nevie vystáť, že to spolu už nevydržia ani do Oscarov, no ich tím sa ich snaží presvedčiť, aby ešte potiahli. Vraj je aspoň jeden z nich herec, tak nech začne hrať. Vetička o tom, že na BG už o tomto páriku hovorili, že nejde o skutočný vzťah, mi ale napovedá, že ide o Bradleyho a o Irinu. Žeby sa splnili sny všetkých fanyniek A Star is Born a Bradley a Gaga spolu niečo pečú? Alebo im tieto špekulácie v tomto čase vyhovujú práve kvôli tomu, že sa blížia Oscary? Som z toho jeleň, čo myslíte vy?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk