Návrat temného rytiera

pridal Lilinka 24.2.2019 o 22:07


Alias Ben a Lindsay opäť spolu.

Umastený párik je späť! Nášmu Ignácovi sa podarilo odfotiť Bena Afflecka s Lindsay Shookus a obaja vyzerali spokojne. Čoskoro budú asi vyzerať aj umastene, ako bolo u nich zvykom.

Vec sa má tak. V auguste minulého roka Ben poslal Lindsay do teplých krajín a starostlivá bývalka Jennifer Garner ho zaviezla na odvykačku. Na tej dlho nepobudol a na svoju udicu nalákal Playboy modelku Shaunu, ktorá túžila po 5 minútach slávy. Potom sa snažil prehodnotiť svoj život, začal sypať a krátko na to Shaunu odkopol.

Je február 2019 a Ben je opäť so svojou mastnou nechutnou Lindsay. Shauna mu asi nechcela nosiť drinky zo Starbucksu (alebo sa s nimi príliš dlho fotila) a Lindsay to robí ešte aj s úsmevom. Okrem toho dokonale nenápadne vedela, ako tieto ovocné smoothies reznúť vodkou, aby mali šmrnc. Je to pre Bena tá pravá parťáčka na to, aby sa zbavil závislosti. Sodoma Gomora, velebnosti!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk