Chystá sa svadba

pridal WonderWoman 25.2.2019 o 22:37


Jude Law sa bude ženiť.

Svadby, to je naše. Aspoň za seba môžem povedať, že vždy so záujmom sledujem celebritné svadby, od šiat nevesty cez svadobný obrad, až po svadobnú hostinu. V tomto prípade je síce len jeden z dvojice celebrita, ale o to zaujímavejší pre mňa ich vzťah je.

Jude Law a psychologička Phillipa Coan sú spolu už štyri roky. Phillipa je veľká sympoška a pekná žena a z každej jednej ich spoločnej fotky je vidieť, ako sú spolu šťastní a zamilovaní. Či už to bolo na romantickej dovolenke v Ríme, alebo na korčuľovom rande,  alebo na obyčajnej prechádzke, títo dvaja majú oči a úsmev len jeden pre druhého. Jude sa aj v jednom rozhovore vyjadril, že je Phillipa je len a len jeho a je s ňou ohromne šťastný. Aj preto sa vraj rozhodol, že si ju vezme za ženu. Svadba by sa mala konať už na jar a na romantický obrad vo Francúzsku budú pozvaní aj mnohí Jude-ovi celebritní kamoši. Za svedka si vraj Jude vybral svojho najstaršieho syna Raffertyho a ja sa už na túto svadbu veľmi teším.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk