Britney si dáva pauzu

pridal Lilinka 6.1.2019 o 10:33


Na nejaký čas odchádza zo scény.

Hoci väčšinou si dávajú celebrity pauzu kvôli svojim psychickým problémom, ktoré sú väčšinou krycím manévrom pre odvykačku, toto nie je dôvod, prečo si dáva pauzu Britney.

Dôvodom je fakt, že zdravotný stav jej otca, ktorý má stále práva disponovať s jej majetkom, keďže jej ich odobrali, sa rapídne zhoršil. Jej otec však nie je jedným z tých, ktorý by ryžovali na dcériných peniazoch. Príde mi ako starostlivý otec, ktorý sa chopil oprát, keď Britney statočne hrabalo a sfetovaná s holou hlavou dáždnikom mlátila paparazzov. Britney sa toho aj vďaka pomoci otca dostala a teraz je rad na nej.

Jamie Spears je na tom veľmi zle. Zotavuje sa z operácie hrubého čreva, ktoré sa mu pred dvomi mesiacmi roztrhlo a takmer umrel. Britney sa tak rozhodla, že rodina je prednejšia ako kariéra a bude sa o neho bude starať. Zrušila všetky koncerty a svojim fanúšikom to oznámila na sociálnych sieťach.

Držím im obom palce, nech všetko dobre dopadne.

 

Britney s rodičmi ako dieťa a oznámenie o pauze

Britney s otcom Jamiem

a na svojich koncertoch







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk