Maximálne zladené

pridal Lilinka 11.1.2019 o 17:57


Kristen Stewart vyvenčila frajerku aj psov.

Zdá sa, že Kristen dlho nesmútila za svojou sexošskou frajerkou z Victoria’s Secret, Stellou Maxwell. Otriasla sa a Stelu vymenila za nie až tak peknú, no viac sa k nej hodiacu stajlistku Saru Dinkin.

Dievčatá sa vybrali na prechádzku v slnečnom Los Angeles a neboli samé. Venčili totiž psov. Stajlistka Sara nič nenechala na náhodu. Dievčatá sa zladili do čiernobielych teplákov a dokonca ladili aj so svojimi dvomi psami.

Kristen v bielych teplákoch mala na vôdzke čierneho psa a jej frajerka Sara, tá zas mala čiernobiele tepláky a na vôdzke bieleho psa. Dokonalosť sama o sebe. Ani som netušila, že túto vetu v spojitosti s Kristen niekedy napíšem, no stalo sa.

Na Stellu sa po boku Kristen síce pozeralo lepšie, no musím povedať, že tieto dve k sebe naozaj náramne pasujú. Teda vizuálne. Či si budú pasovať aj vo vzťahu minimálne tak dlho, ako Kristen so Stellou, to uvidíme. Veľkú šancu tomu však nedávam. Čo myslíte vy, milí pikoškári? Je Sara len náplasť?

Kristen s bývalkou Stellou







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk