Ďalšie debilné meno

pridal Lilinka 20.1.2019 o 17:55


Jessica na svojej baby shower prezradila, ako sa bude volať tretie dieťa.

Jessice Simpson odvaha nechýba. Usudzujem to z faktu, že počas tehotenstva vždy vyzerá, že čaká minimálne futbalový tím a aj tak čaká tretie dieťa. Aj osmomama si oproti nej pripadala štíhla. Nemajte mi to za zlé, ale tak zle ako Jessica, nevyzerala ani Kim.

Napriek problémom s extrémne spuchnutými nohami, mala Jess svoju typickú americkú baby shower, na ktorej jej všetky kamošky klamali o tom, aká je v tehotenstve krásna a potešili ju super drahými darčekmi pre jej budúci futbalový tím. Fotkami z tejto úžasnej udalosti sa neváhala podeliť.

Pri tejto príležitosti prezradila meno bábätka, ktoré pribudne k 6 ročnej dcére Maxwell a 5 ročnému synovi Aceovi. Jej druhá dcéra sa bude volať Birdie, čiže vtáčatko. Nevedno, či sa inšpirovala Sandriným filmom Bird Box, ale na svet príde ďalšie celebritné dieťa, ktoré sa môže pridať k deťom iných celebrít s yebnutými menami. Aspoň sa nebudú musieť pred sebou za tie mená hanbiť. Malá môže byť rada, že sa nevolá Girl.

Jessica s dcérou Maxwell

a so sestrou Ashley s dcérou Jagger a mamou Tinou

na záver Jessicine spuchnuté nohy







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk