Kylie Jenner zarába

pridal kara 27.1.2019 o 18:54


Deň zaľúbených môžete oslavovať s jej rúžom na perách.

Teda možno nie práve vy, ale niekto určite áno. Nejako totiž nepredpokladám, že tu na Pikoškách máme takých fanatických fanúšikov Kylie Jenner, ktorí by si kupovali všetky jej špeciálne kolekcie. Ale ak sa mýlim a nejakí sa tu nachádzate, tak sa prihláste. Som totiž fakt úprimne zvedavá, či tie jej šminky aj za niečo stoja, alebo či na nich zarába len vďaka svojmu menu.

Bez mučenia sa priznávam, že po šminkách od Rihanny poškuľujem aj ja, ale kozmetika od Kylie ma doteraz vôbec neoslovila. Som si ale celkom istá, že jej je to dosť jedno, pretože všetky jej limitované edície sa vypredajú hneď, takže po halloweenskej teraz prichádza s valentínskou. V predaji bude od 1. februára, aby sa mohli všetky jej fanynky už 14. februára nalíčiť týmto. Jedno jej ale musím uznať, tie balenia má celkom chutné (aj keď tie halloweenske sa mi páčili viac). Tak čo, kúpite?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk