Koho cecky?

pridal kara 27.1.2019 o 18:45


Tak toto neuhádnete určite.

Často tu mávame hádanky tohto typu a takmer vždy uhádnete aj vtedy, keď si myslím, že to nedáte. Teraz ale naozaj pochybujem o tom, že to dáte – ak ste teda už tieto fotky niekde nezazreli. V saku s hlbokým výstrihom a priesvitnou podprdou totiž ukazovala cecky Celine Dion. Čakala by som to od hocikoho, od Jennifer Lopez, od Janet Jackson, alebo aj od Sarah Jessicy Parker, ale od Celine fakt nie.

Tá posledné dni trávi v Paríži na týždni módy a predvádza sa v jednom outfite za druhým. Okrem ceckov a módnych kreácií ale predviedla aj svojho dobrého priateľa Pepeho Munoza. Ten jej robí spoločnosť v podstate nonstop, takže už sa šíria reči, že je medzi nimi čosi viac. Sú to už tri roky, odkedy Celine pochovala manžela, s ktorým strávila celý svoj život, takže by ma nejaká jej nová láska vôbec neprekvapila, no napriek tomu si myslím, že je to asi iba nejaký teplý kamarát. Celine totiž vyzerá neskutočne utrápene, je vychudnutá na kosť, kvôli čomu vyzerá minimálne o desať rokov staršie, takže si skôr myslím, že stále smúti za manželom.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk